copy? boleh blah !

Saturday, December 3, 2011

10 things u dont know about me

me mee metroooooooo banjirrrrrr! why?! why?!!

Assalamualaikum marimar! gigi jongang siket. erk what the hell. aku update lahh. o ma gosh, tahniah tahniah. okeyy, satu malaysia dah pon tahu. kampung halaman aku, Kajang. ba ba.. ban nn jir. B-A-N-J-I-R. like i care! LIKE I CARE?!?!?! O,,O tolonglah pegi mampus bgi mereka yang .................. rasa diri die hensem kecoh pasal buaya tu berbanding daripda metro aku. shish. 

OKAY Hai, mula balik, korang sihat? aku sihat gile. makaaaan banyak cuti sekolah ni. naik 3 kg. haritu turun 2 kg. nah hambek naik 3 tros. ok penimbang tu rosak saghaahahahaha bile aku nak kurus, kaki kecik, ? angan-angan nak jadi faris najhan

YEAY amacam wajah baru blog aku? -..- AKU BUAT SENDIRI NI. TANPA PERTOLONGAN SESAPE. hehe, sebenar nye x ubah pape pon. mungkin dgan pertolongan adlina dalam memilih font header tu nmpk laen siket laaa. lagu aku yang annoying pon dah tukar menjadi betambah annoying mungkin. but pleasee like it,

cuti-cuti cenni gua teringat awek2 kt 1ibnusina. eh, kawan2 perempuan. hehehe tah rindu pulak. masa maen game sama,LOL ape aku ni?! aku hampir lupa apa tajuk aku. 

Okeyy, 10 perkara yang kau,parents kau, adek  kau, bff kau, atau sesape2 je mmg xtau psl aku. heeeeeeeeeeeeeeeee Oh Hai, me umar sam. and this is 10 things to donno about me,

1.Aku suka tengok cerita Dora. 2.Aku hot. 3.Berat aku 43. 4.Aku nak kawin dengan perempuan yang gedik like seriously. 5. Aku peminat justin bieber. 6.Aku takot badut. 7. makanan kesukaan aku salad, dan makanan yang aku tak suka ayam McD cuz, wekk x sedap. 8. tempat yg aku teringin nak pegi sebelum mati, yeahh penjara pudu. 9. benda yang aku x boleh hidup tanpanya,... OK perempuan. hahaha 10. mak aku kata muka aku mcm brendon urie.

 Dan semuaaa tu 10 perkara yang xde siapa tau. LOL AKU TIPU, semua itu hanya penipuan.

3 comments:

Alyn Elizabeth said...

takleh bangang lagi ke post kau hahaha btw, thumbs up! :D

Umar Dinggo ! said...

ahah terima kasih moi.

dalilah said...

best post <3 sukaaa