copy? boleh blah !

Tuesday, March 29, 2011

Kau ke Aku ?



Hai .saya masih tidak menyangka seorang hamba Allah bername Umar Abdul Aziz meng-update bloggie Buruk beliau. xD HEyy ! saya nak cakap bahawa saya da tgk cerita HANTU KAK LIMAH , 5 kali. 5 kali. okEyy . Ia bukan benda yang patot dibanggakan. HoHo , minggu lepas .. aku punya la syok ponteng sekola untuk jaga abang aku. Homework2 yang tak siap ............ alasan die tu laa. Tak kene denda punya lahh . sudah terserlah laaa kemalasab akuu . HaHa bodoh tol . Actually, title tu aku nk cerita psl seorang kawan baik aku ni haa. Oppss , Kawan baik ? HaHa , tolong la sy*h*d ... kau bukan lgi kawan baik aku . Okeyy blaahh ! >:( Macam ini , die tu baik gile orang nyerr. semue nyer berubah biler die mule sakit kan hati aku ... Pada mula nyaa., aku boleh laa terima tabiat kedekut diee tu . OFG ! -.- then , die mule wat bende fuck  .  Ohh , Kantoi die syok ngasut kawan2 aku yang laen supaye x yah kawan aku ? Tolong jangan jadi jijik macam tahi laa. kawan2 aku lebih sayang aku . okEyy ? dieorg cepat2 kabor kan kat aku . HaHa , masa aku da tak layan die termasok kawan2 aku yang laen tuu ? muke sumpah nak nangis mintak2 maaf kat aku. Sorry, bro.. kau akan menyesal sampai mati sebab kau buat kerja yang tak tahu ape motifnya tu . Lepak la kau seseorang lepas nie ! HaHa >xD aku Happy laa. jom celebrate! Happy b'day to me :D 

2 comments:

BUDAK ABIM said...

ish3 ,
sian aku tgk kau nih .
tak abes2 mslh psl kwn .
ape cer ?

Umar Dinggo ! said...

macam tu la aku , tak reti berkawan. Heshh !