copy? boleh blah !

Friday, March 18, 2011

Abang zul ?

Zul atfi bin samsudin

This is my beloved Abang. Abang yang selalu ade buat lawak bila hati ni sedih semacam. Abang yang selalu bagi duit bile rase nk minum air tropicana twister. Abang yang selalu menakutkan aku waktu aku tengah duduk dalam bilik dan menyelinap masuk ikot toilet. Abang yang akan cubit aku waktu tengah mengelamun,makan,minum,bace novel. Abang yang akan selalu kacau tido dengan menggeletek kaki. Abang yang akan jadi driver bile takde sesape nk anta pergi tusyen atau memane sekalipun even dia dah penat tahap petala kelapan after balek keje. Abang yang blanje novel n komik biler dye dah gaji.

Macam baru smalam, Abang cubit aku n melalak macam org gilee lepas dye mng game poker kat fb. macam baru smalam, aku and Abang pilih minyak wangi sesame. Macam baru semalam, Abang sakat aku pasal aku nk beli kropok jigs. Macam baru smalm, aku belikan Abang taufufa. dan tgk die makan dengan lahap. Macam baru semalam, Abang cuit aku sbb aku cubit dye waktu makan.

dan,masa dapat taw, Abang accident. Tyme tuw hati dah cuak. But still,boleh kawal lagi. But then,dah tengok mama n kak mira weeping. Then, i know Abang was seriously not good. Apetah lagi, when pak man called and said that Abang still not sent to any specialist. At that time i really wish to killed the doctor, why u still cant make the decision to sent my Abang to any hospital? Dont u know that he is dying?

and now im typing with crying because i wish to see my Abang. But my babah want me to take care of my brothers. I really wish to see my Abang. Abang please be strong. We all need you . Diambil di blog seseorang.


UAZ: "Tak ada kau kt rumah ni , bagai tak ada rumah ni. series, sedih kau dalam kritikal skrang nie. Terima Kasih  Adlina dan Rifai. korang la yang tenang kn aku biler aku nangis mcm budak kecik. sngt terharu. :') 

3 comments:

BUDAK ABIM said...

weh ,
bwk b'sabar ek ,
aq tau kau mesti kuat pnyer ,
b'doalah byk2 supaya abg kau akn okey , I.Allah , semua doa kau akn t'kabul . tabah ek .

Alyn Elizabeth said...

Hehe, same same umar. Sayang kau! :)

Umar Dinggo ! said...

Thnks Raihan , Adlina.
sayang kau jugak ! haha ,