copy? boleh blah !

Friday, May 6, 2011

Senja

Assalamualaikum, hihi. tajuk , gmbar raksasa tu xde kene mengene ngan citer yang aku nak cerite kan kt post aku yang ini, SENJA. ohh ! haha, act... aku malaz nak update wehh, tpi .. si nadly ni da x sbr2 da nak tgk update aku. kenapa? whyyyyyyy? hoho. kayyy, nak post ape ekk ? hmmm....... eh da ade post da laa. haha, 2 minggu lgi wa mau pereksa . lu lu sume doa kan la wa. kalau lu suma mau tgk wa update dan online macam biasa, doa kan wa peksa cemerlang. kalau takk , menangis la lu lu suma. LU LANGSI LU MATI.eeeee T_TBosan bosan bosan ,rumah membosankan gilee! sekolah lgi laaa. -.- sheshhh ! xpe2, nasib baek saya ramai peminat xde la bosan sngt ! HAHAHAHA,windu zaman aku darjah 6 weee.zaman purba tu tak kan mungkin aku lupakan. AAAA , mubarak ... syahmi :( dah dah aku sedih ! kbai. hihi, 

maaf, mood x brape bagus sngt.
Rumah aku macam Neraka.betull aku ckpp . percayelah!

kita jumpe lgi nnti :) layan maharaja lawak kojap.

1 comment:

Nadly said...

Eh.
Sesat plakk name aku kat situ.
>.<