copy? boleh blah !

Monday, June 27, 2011

Tak puas hati ? meh sini meh.


Assalamualaikum blogger2 , readers2 , pelawat2 yang dihormati Allah sekalian,
Hari ini , tajuk kite buat masa sekarang ialahhh , jeng jeng jeng. ahh ! of course la aku nak citer pasal SEPAH menang. HAHAHAHAHHA, lambat shiott. aku x teringat lgsung pasal blogg. biler aku bukak blog buruk aku ni , ttbe ade org tu soh update. korang bleh check sndri. yeh sepah menang. dan aku telah pon kalah . aku bet ngan muhd azfar bahawe JOZAN lah yg aku menang. but, nasib menyebelahi sepah kan. iyelahh, lawak melayu plg asli . kiteorg org melayu konfem la ramai undi lawak melayu. DAFI DAFI DAFI. haha.seperti yg aku kte tdi, blog aku bruk nak meninggal. dan aku telah pun memburukkan nyer lgi. sekrang ia buruk dah mati. haihh, aku x pro mcm korang ! iye , aku ckp pasal kak anisnada , raihan izzati , kak eyraajasmin basri. tadaaaa, tgk elok2 blog aku dan automatik korang nak blah secepat mgkin kan? kayy ! ubah topic ! aku beli fullcap mcm JB. wat de fak kbai.Aku dan geng2 aku, menang nasyid mggu bakat ! wooooooooo. menang no2. dan akan mengambil hdiah x lme lgi. hahaha, x sia sia gua belatih bagai nak mati. gua belatih ! lu ? lu dok bercinte bagai nak rak mcm org yg x kan kawin je pehal? buang mase laa, please kay ? sedar la eh .. maaf. maaf aku x bleh nak buat apa dah. kim salam kt pakwe kau. hmm tu jer kott. haaa! lgu stu, ehh lgi dua aaah lgi dua.nak tahu x ? aku gadoh ngn adlina. yay, die x nk chat ngan aku dah. -.- aku dah mntak maaf kayy. Lisa dah mcm photographer dah aku tgk gmbar2 die. jelez aku! >< last2,.'RUMAH AKU ADA HANTU! bapak aku nak jual rumah ni!' untuk pertanyaan, KLIK 

doiii , kepale iman tersepit pintu habeh patah gigi,
nnti pndai2 la aku update lgi.

tu pantun tu! haha kbabai darling

No comments: