copy? boleh blah !

Sunday, July 31, 2011

Assalamualaikum Ramadhan , hai awak !

kol 12.15pm. no wonder lahh muke sume orang ngantuk.
OKEY! ASSALAMUALAIKUM awak2 sume. huh! esok puasaa ya pak? sudah semesti nya. mase begitu cepat sekali ya pak? haha, wehhhhhhhhh aku mmg tggu2 weh puase ni. tiap2 tahun. mmg habes puase jeee. aku akan jumpe mama aku dan tnyer soalan mntak kaki. --> mama, biler puase ekk? dan mak aku akan kate, aziz... jom la kite puase esok. ehh sebulann. sama2 kite x yah raya eh? dan aku akan tros beredar sambil tersengih-sengih muke beruk selepas aku tahu mama aku perli aku. dann begitulaah cerita nya. HAHA, tahu ke korang ape best sngt bulan puase ni bagi aku ? haaaaaaaaaaaaa. dgr ceramah bestt wooo. sumpah, solat tarawih , ngaji. dan yg plg besttt ? hoho berbukalahh. huahua, tpi bulan puase kali ni x mcm bulan puase yang sebelum2 ni. mama ngan babah aku xde. dieorg nak mengerjakan umrah. dah siap dah list2 untuk mintak mak aku doa kan di dpan pintu kaabah. contohnya, aku berjaye dalam hidup. dijauhkan drpd maksiat. ehem2, alim bukan permintaan aku ? haha, kawan2 aku pon mintak mama aku tolong doa' kan untuk dieorang jgak. contoh nya imann . teacher ! doa' kan saya cpt kurus tauu. nnti boleh la saya pkai bju umar. wahahahh! <-- euwww. dan juga atif. cikgu ! doa' kan saya cpt tggi. saya malu tgk gmbar saya. sume nmpk rendahh. iyela kan. tak macam umar tggi tiang rumah saya. haha. ok pape je la iman atif. aku amin kan jer. ok! sambung balik.... esok dah puase kan? (isnin) orite. dah jdik adat keluarga aku dahhh. sebelum kami berpuase kami akan ape yang ditulis dalam list. haha k. contoh nyerr. buat mnde yang mmg x bleh buat punyer lahh time bulan puasee. iaitu , makan ice creamm ! yaww. best. seterusnyaaa, shopping barang2 dapur. xnk susah beli baraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang banyak2 tros. biar x yah susah kuar rumah gi beli lgi . dan kami telah menghabiskan RM736.97 semalam. tambah dgan microwave dua ratus lebih sesak nafas aku. huhhhh ok. alaa bukan selalu pun. HAHA semalam hari bapak aku keluarkan sume duitt dia kott. haha sebab, semalam juga lahh mak aku beli handbag. tudung , belambak untuk kakak2 aku dan untuk bgi kt jiran2 kot. maybe. ok, ptu mak aku hadiah kan aku tali pinggang colour biru <-- haa mcm tu haa. dia suroh buat betul2 ujian esok. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'D oh!mama. DAN AKU CUME NAK KATA,I gotta feeling that this ramadhan n raya gonna be greaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat celebration. insyaAllah. k dahh panjang dahhh citer Assalamualaikum ramadhan, hai awak ni ! . dah tibe mase aku berhenti menulis. kayyy
ehh jap jap mesti korang pelik kan kenapa aku gune lagu tu? haaa, ak bru lepas tgk transformers dark of the moon. x kelip2 aku. best gila. kayy ada pantun kt bawah.
yang plg semart optimus pnyer kerete,
aku x tau nak buat pantu ape.

Kayy lahh! bye. Asslamualaikum. selamat bersahur .

2 comments:

BUDAK ABIM said...

cite transformers memang best gileeee nak matiiiiiii xP Selamat Berbuka puase , eh , berpuase :DDD

Umar Dinggo ! said...

Bez gile ahh. rse nyer mcm nk tgok balikk err tapi , ahh malaz ahh! haha selamat berpuasee :D