copy? boleh blah !

Wednesday, August 31, 2011

OK raya dahh. ngeeeeeeeeeee

first time gune photoshop.
Assalamualaikum. HOI! rindu nye aku nk update.. korang apo khabor? macam mana raya ? OK tak ? hoho. tengok soalan yang dibold. kenapa saya bold. kenapa? kenapa????????  ok aku bitau.

            Mak ayah aku letih doh lepas balik daripada umrah. aku dah agak dahh. DAN DAN, xada lahh gmbarr satu family tahun ni. Gua rasa mcm nak nangis laa dohhh. tpi xpe lah kan. dieorg letih beribadat. dan kt sana pun ramai,berebut-rebut ahh kan. ok xpe xpe. tahun ni je. :'D mama ayah aku pun beli jubah untuk aku. aku x penah pakai jubah seumur hidup aku dan sebab mak ayah aku letih, kami pun balik rumah atok langat pun lambat. dok pun sekejap. dan xlah bergambar pun kt sana. sendih jugak. lepas tu kami tros bertolak ke Tanjung Malim , Perak. 

            Haha. masa mula2, aku ngan Kakak aku pun dah mula berbisik-bisik. WEH X BEST SIAL RAYA TAHUN NI. dan abang aku cakap lek lu, cuba jangan pikir camtu dulu , mungkin bla bla bla bla. haa! kegembiraan bermula daripada perjalanan kami ke tanjung malim sehingga lah ke tempat tidur. aku maen ngan budak2 je doh. banyak gmbar budak2. comel gile semuaaaa. :'D kenapa aku x mcm dieorg . Dan of course la brader aku ada RYANN!!!!!!! ok die makin jahat -.- lempang2 orang . ok aku dah x berapa suka dia. tpi kite tetap brader !
         
           Dan macam tu lahh. bergmbar. bergmbar. makan. bergmbar. bergmbar. blablabla , ehh mercun pon!! siket je mercun. nway, semalam juga b'day nenek saya aww. dgan cousin saya. FARIS. hoho. nenek smpai menangis-nangis kott sume bgi ucapan. Sampai aku, perghh ! sume gelakkan aku.  abg ayen sebut kuat2 UMAR SAM! mak aku gelak sampai menangis kot. k dahhh tu je.

           OK untuk semua yang ada FB ! CLICK SITU -----> CLICK SAYA :'> untuk tgk album raya aku. gambar keseluruhan memang banyak gile vavi. 1034. selepas di pilih dan ditapis. 200 je yang ptot diupload dan yang laen x bleh. korang yang x friend ngan aku pon ble tgk. tpi yang mmg da xde FB memang x bleh tengok. hihih. 
Aku dah kenal siapa family aku yang sebenar nya. siapa mak aku. siapa ayah aku. siapa adek beradek aku yang sebenar nye. SELAMAT HARI RAYA. sebulan weh sebulan. :-)
budak2 1 ibnu sina makan nangka
raya 2011 x setahi yang disangka.

K bye assalamualaikum. selamat berbuka puasa

No comments: