copy? boleh blah !

Tuesday, August 9, 2011

Pergi kau exam , pergi .

Ohhhhhhlalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Ujian dah tamat. ok Assalamualaikummmm sumua orengg. Dan hari, hari paling x best sekali. Nak tahu knape? ustaz Fuad pindahh. Tahu x kenapa die pindah? tahu x ? korang x tahu maaaaaaa. tanya orang laen eh. OK. maen dengan kumbang bukan sesuatu permainan yang best la sial. :'( aku takot makhluk sebegitu. kau mmg nak tengok aku ngamuk ni . Comel sngt lah letak binatang tu kt bju orang? tuih. Rupa die mmg sngt menggelikan apabila ia menggerak-gerakkan kaki nye ke depan ke belakang. yuck! tolonggg lah. x best nye cite psl mende tu. aku dah macam gajah takutkan tikus.

k aku nak kurus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha, tiap2 hari aku akan makan dua menu serentak dimana mak aku akan menyediakan dua jenis makanan yang berlainan untuk dipilih salah satu antara nya. family aku akan memilih satu drpd due tu je untuk berbuka dan mereka akan tros beredar. tpi bukan aku, aku laen sket. -.- sbb tu aku gemok. hapesal???! sebenarnyer aku x tau aku nak citer ape. so sampai sini je la. bye.
 
Problem???
KLIK dan bace blog dia. begitu benci nya dia kat aku. Haha, padahal aku cube berbaik ngan die. baca baca baca baca. follow la sekali pompuan tuuu ehh ? kawan lah ngan dia. die baek sangat. aku je jahat kt sini. betuuuuuuuuuuul.

5 comments:

BUDAK ABIM said...

alaa , lek arr , bukan semua orang benci kau . aku kan adeee , kawan setia nihh #erk , okey aku gilee .
ape masalah korang sebenarnyee ?
betol keee ustaz nak pindah ? asal aku tak tau ? aku ketinggalan zaman ek ? xP

Umar Dinggo ! said...

aku jahat kan ? haishh, hmm ha'ah. ustaz dah pindah. tdi die kemas2 barang dia.

BUDAK ABIM said...

entah , kau baekk jee dengan aku .

kenape ustaz pindah ? ce bagitau sikit .

Umar Dinggo ! said...

hahahhaha

ustaz berhenti sebab die suke lempang orang -.-

BUDAK ABIM said...

serious ?