copy? boleh blah !

Friday, February 17, 2012

Hai.


Oh Hai Assalamualaikum,... ape khabar? i sihat. hohoho~ harini, i nak post mende yang agak panjang. 
Alert!! post ni hanya untuk orang yang nak membaca sahaja.
ORITE
Sebelum ni aku xpenah teringin nak cerita pasal sekolah aku kan? mungkin inilah harinya. ABIMsgramal, Sekolah aku.. ia bukan sahaja sakai,kotor, hahah ahh banyak keburukan die kalau aku nak tulis panjang bebeno lah. tpi hey, kau yang x penah sekolah kt sekolaah aku memang x tau ape keistimewaan abim sgramal ni. Pelajar2 dia, wa bagitau lu. okey wa ckp yang menengah lah. haha Kami Kecoh. Takde pelajar menengah '10, '11. takde la cikgu-cikgu yang nak kene jaga kiteorg smpai runsing runsing. memekak bilik guru. hehe, terima kasih cikgu~ hahaha lepas setengah jam,nnti kau akan ternampak seorang botak yang menyelinap dgan kuncu-kuncu nye pergi tandas. budak botaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.... 
Sob sob sob sob sob sob sob sob sob, tahu tak gile babi lah tacink. kawan2 aku semua ikut turut botak sama. hahahah xD aku x tau ape motif... tpi haha aku terharu gile. :'D meor,aneep,sufi! amirul n amin akan datang! kami lah raja botak. wahahah! 


Gambar tu daripada kes harini. hehe sekolah aku sambut maulidur rasul. aku macam.... what? baru hari ni. hohohoho tpi aku pelik la weh. harini seoalah-olah bukan hari mengingat nabi. kiteorg buat explorace, jamuan.... langsung xde kene mengene ngan nabi. cumee, adela selawat. haha tpi kebanyakkan nye kiteorg maen camera. yeah! dan pergaduhan sikit mase explorace tadi.




haha aku terpaksa masukkan dan fit-fitkan jugak cerita yang ni dkt post yang ni biar panjang. maaf, bce jela.
Ah okey lah, rumah sukan aku menang wooo. Haram jadah aku pegi botak kepala sebab sukan pasai pe? haha, sebenar nye.... ni la sebab nye pon kenapa rambut aku hilang wahaha. tpi menyesal okey? jangan sesiapa pon nak bet bende2 bodoh macam aku ok. OK!

Actually, aku nak update lamo dah pasal sukan aku ni haa, minggu lepas tu. tpi kumpul idea punye pasal, x menyompat eh,  Okey pukul aku kalau post ni x panjang. aku dah mintak izin mak aku dah. Orite, Untuk gambar2 lu boleh usha kt Facebook gua, ade folder sukan disitu. gambar siket, cuz buruk. Twitter gua baru buat, lu boleh nak pegi dan tekan follow :-) tadaaa, pasal sukan tahi, aku dapat no3 lumba lari 100m, tarik tali JOHAN, dan tuje... Itu sahaja untuk sukan. terima kasih!


........

haha yelaaa, Sukan tahun ni xde banyak beza pun daripada tahun lepas. Biasa je kot, tpi best pe. paan dah ade camera, Yeay so... Die dah jadi camera man yang baru. semua sayang die, sayang camera die :\ aku terpinggir ahahaha, okey okey kak anis ade, Izzah Huda n the geng ade... semua nak tengok aku beraksi ninja kat sana :-) hehh pasal aku punya cerita mmg suck. tpi aku mmg nak gelakkan rumah merah. tuje, hehe jgn marah. Aaaaa! cakap pasal karate sukan, aku nak bagitau lah... aku tak suka orang ejek aku botak Hehh tak de pape. Haa! serious, sesiapa yang tak datang sukan rugi. :-)
hai, nama die shakirah. motif ; ade orang suruh tarok muka dia. oleh itu, die hanyalah papan iklan semata-mata.
HAHAHA awesome shit are awesome, harii tu kan,... wahahaha dalam seumur hidup aku baru hari ni lah complete satu set urat-urat perut aku putus keseluruhannya. Fyeah,.. Seluar danial koyak, boxer PolkaDot Hijau. sooo.... wat so funny? wtf? Ia adalah PolkaDot H-I-J-A-U. haha sesiapa pun akan gelak. kalau kau x gelak, otak kau ade masalah. shit plus!  LOL 

post ini post plg panjang eh.
hihi ok bye assalamualaikum.

4 comments:

Anis said...

Dari jauh dah nampak 'KAK ANIS' gahahahaha nak juga market kat situ lol xD

Umar Dinggo ! said...

haha bodek ni. :D

Anis said...

nak apa? insyaAllah boleh ditunaikan dan maaf ketiadaan stok minyak rambut tumbuh speedo terima kasih :)

Umar Dinggo ! said...

ayat yang memedihkan disitu. hehehee