copy? boleh blah !

Tuesday, February 7, 2012

Epic day


Assalamualaikum. okeyy class, kite mulakan apa-apa bende dgan Bismillah. amin.
Oh hai peeps. wat up? haiih, seriously.. malas jugak nak update. tpi gua ade bende nak story, macam *$(&%#$ serius aku cakap. jadi ape bende yang *$(&%#$ tu? hahaha mula pade awal lahh.

Tahu tak? Haha sekolah aku kan buat sukan kan. haaa aku rumah biru kan............ the end, 
LOL
hahaha maen2 je la, ok baru tahun ni laa aku buat betul2 kannn merentas desa watafak, masa latihan bhahah aku dapat no 15. well, hadiah sampai top10 je. dan seperti ape yang umarsam nak. Hey gile ke, aku nak hadiah tu walaupun ia hanya botol air pasar malam. *biasa nye aku selalu dapat no beratus-ratus, ataupun last* aku pon dah start dah buat kerjaa gile, BET. tahu ke bet tu ape? hahahahahahha aku sangka kan aku bet dgan kawan2 sahaja. but, aku x perasan langsung yang aku ade berjanji dgan family2 ni. 

aku cepat kan ceritalah dammit, okey yg betul2 nye gua dpt no 15 jugak. Frust gile lah cikgu kate aku dah kalah mase aku lumba lari tu. rupa nya aku hanya perlu pecut 4 orang yang berada di depan aku sahaja untuk mendapat tempat KE SEPULUH tu. inilah babi. wahahahaha bukan rezeki aku.


Aku pernah minat dekat seorang budak perempuan ni. die x penah cakap dgan aku. Well, its kinda funny bile aku dah mula jauh kn diri daripada die, die mula nak dekat dgan aku, baru nak bercakap dgan aku. hellyeah, die mmg awesome. 

NAK TENGOK SOMETHING AWESOME?
korang mmg patut berpuas hati BARBER. TEKAN NIIIIIIIII 

enjoy this fcukin' video. 
aku x penah hilang bende yang sngt menyedihkan mcm ni.

Mana2 pakcik gunting rambut pun akan potong rambut aku buruk2,
haha aku jdikan bet tu punya pasal tentang trajedi sadis ni.

2 comments:

Saia Vie :) said...

Hahaha, botak? Lain kali bet lah lagi :))

Umar Dinggo ! said...

Hahah tula. rse nak mati. xD