copy? boleh blah !

Thursday, March 15, 2012

Old Hard Disk

batak
Assalamualaikum hai. Dah nak tamat cuti barulah semua, "AH mana cukup seminggu cuti!" serious doh, cepat gile masa. masa bukan macam manusia, sentiasa berlengah-lengah. kalau ade mase, boleh dok rilek tunggu2 kawan pakai kasut. Masa? dieorg lek jalan tak tunggu sesape. yeay dah nak masuk sekolah. DAH NAK. hehe, grrr

Okey, nak cerita pasal seminggu ni. Wtf, aku x sentuh buku langsung. x pikir pasal buku. cousin gemok aku datang. Kiteorg maen camera, lightroom, yeah. makan. anak buah aku datang. Yeay best gile yeay yeay. lagi lagi lagi, aku dah pun baiki basikal "fixie" kuning best buat pacak mcm mat wempitz. memang best lah cuti ni tambah aku koleksi cerita How I Met Your Mother aku nak habes dah. YEAY YEAY. nanti aku nak ceritaaa semua apa yang aku buat time cuti dkat anak2 aku. aku janji! 

HEY ITU KHADYJAH FATYAH
Aku macam tengok video tutorial tudung die berjuta kali okey?. haha aku nak korang pegi tengok jugak. KLIK---    khadyjah fhatyah

OKEY tajuk aku, of course ade kene mengene dgan ape yang aku nak citer. hemm, aku jumpe hard disk bapak aku. perhhh gambar daripada 1980-2011 ade bhai. dari gambar AtuknNenek aku bapaknmak aku hingga lah ke adekberadek aku dan barulah aku. best gile doh, nak je upload semua nye di sini. tpi x boleh, aku busy ni. 

TIME FLYS.
Cakap pasal masa kat atas sekali tu, sedekah lah Al-fatihah kepada arwah jidin, atuk kesayangan kami. Tamat sudah masa dan jalan hidup beliau. sob sob. ATUK

2 comments:

Nada said...

Comelnya atuk kau. BUKAN KAU haha

Umar Dinggo ! said...

cucu-cucu die selalu buli die suruh join tangkap gambar. haha rindu doh :'\