copy? boleh blah !

Thursday, August 23, 2012

Ching Chong


Assalamualaikum.

Harini, kita bersenang-senang. Beraya langsung x beringat dunia. well, aku bukan macamtu. Tak salah, cuma haruslah beringat pada masa inilah, Rasulullah meninggalkan semua tu dan menyusun plan-plan berjaga-jaga mungkin musuh akan menyerang. Ramai dah pun syahid, mereka berperang pada bulan ramadhan, ikat perut bina parit. Sedih lah nabi dah pertahankan segalanya haritu, harini umat dia berKpop raya. lol Niat menziarahi je dah dapat pahala. tambah dapat tumpang makan kuih raya, bersyukurlah masih berpeluang. tapi kumpul duit raya untuk mainan, harus.

So, haritu Astro Ria en dia en siarkan en benda wtf iz dis sht en haritu en. THE END en.

LOK AT DIZ PIS OF CARBAGE I FEEL LIKE EATING IT

Actually, raya tahun ni xde lah excited sangat.. macam bangun-bangun tidur je, 'Eh dah raya eh??' je. bangun (tanpa paksaan), mandi sunat, makan, sambung tidur, solat, bergambar, patu tidur balik sampai petang patu baru bertolak ke perak. Yeay me. Keseronokan raya tu hanya rasa di tanjung malim je lah. nak nangis rasanya. BEBEH , BEBEH2 sweet macam siot en kiteorg. well, aku tau. as you can see ade yang plg hensem disitu. dapat jumpa, Alhamdulillah



nak cakap pasal monyet korek hidung, mana boleh. ni gambar family aku.

"Hoi, tak lama je lgi ramadhan nak berakhir. Masa berlalu tanpa menggunakan jari mengira satu hari demi satu hari. Mungkin aku sudah mula bosan menunggu syawal bagi tahun-tahun sebelum ini. Nak ikhlas puasa lah LOL.
Assalamualaikum dan
Selamat hari raya.

2 comments:

Nada said...

sentiasa best

Umar Dinggo ! said...

pebenda yang best nye? -,-