copy? boleh blah !

Wednesday, April 11, 2012


Assalamualaikum.

Yeah cuti.
2 minggu ni, okey serabut. aku macam nak amik je sesape n tarik dieorangnya rambut. tenS-I-O-N dgan pereksa topikal pejadah nye tu. HewHew kalau nak cite pasal 'kisah romantik' aku dengan sekolah aku mana penah nak tamat. part paling best pukul 4 tu, [bersukan] dan i was like

Thank God, I'm fcuking home 
skylargrey

Best betul nikah. Hahaha abg aku n kak nora dah bertunang. maybe you've heard about it. so, pergi kat sesape punya Facebook carik gambar2 tu kalau nak tengok. xD aku try menyelinap pergi tengok gambar-gambar photographer yang speedlight die besar tu, dan aku tengok gambar-gambar yang die tangkap.......... nvm KLIK kalau belum tgk lagi.

⇈ epic level over 9000


Beberapa hari ni, aku dah perasan sesuatu yang tidak sepatutnya aku perasan kan. 
Sekumpulan manusia yang masih bengang dekat aku n kawan2 aku. Seriously? Haha idont even give a ___.
Ustaz awang lama dah tak datang. ayah die meninggal, innalillah. well, rasa rindu pun ada, Hahaha rasa mcm bebas lah jugak. tapi hati aku tak rase bebas mana pun sebab aku tak berhenti pikir sebesar mana kebencian dieorg kt aku. aku terpikir sebesar mana kejahatan aku yang aku dah merosakkan kehidupan dieorg dan merosakkan periuk nasi dieorg sehinggakan aku famous macamni. Pelik tapi shitbenar. 










Berpusing bumi, pusing pusing pusing hingga hari ni. aku hidup lagi. 'Alhamdulillah' seringkali aku lupai. Harta benda duniawi yang dikejar memang tak pernah lari. Pahala Ibadah mana nak beli?  

Aku bukannya manusia yang sentiasa rasa diri aku jeeeeeeeeeeeeee betul. 
tapi pleasee bagi aku peluang untuk perbetulkan semua ni. 

2 comments:

Nada said...

Aku tau kau betul2 nak berubah.

Umar Dinggo ! said...

Thanks Nad.